Suport për blerje !

601083 – Baladeze me 4 priza 50m 3×1.5

5,500 L

Baladeze me 4 priza 50m 3×1.5

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
601083 - Baladeze me 4 priza 50m 3x1.5 5,500 L
Brand:BOYANG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze me 4 priza

Gjatesia : 50m

Kablli : 3×1.5