Suport për blerje !
Ofertë!

4088-60 – Tel shtrimi i perforcuar 150 m per korreset Robotike Sileno

Çmimi origjinal qe: 13,450 L.Çmimi i tanishëm është: 11,900 L.

-12%

4088-60 – Tel shtrimi i perforcuar 150 m per korreset Robotike Sileno

4088-60 - Tel shtrimi i perforcuar 150 m per korreset Robotike Sileno 13,450 L Çmimi origjinal qe: 13,450 L.11,900 LÇmimi i tanishëm është: 11,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

4088-60 – Tel shtrimi i perforcuar 150 m per korreset Robotike Sileno