Suport për blerje !
Ofertë!

15020-20 – Garazhi i korreseve Robotike Sileno

Çmimi origjinal qe: 38,160 L.Çmimi i tanishëm është: 26,500 L.

-31%

15020-20 – Garazhi i korreseve Robotike Sileno

15020-20 - Garazhi i korreseve Robotike Sileno 38,160 L Çmimi origjinal qe: 38,160 L.26,500 LÇmimi i tanishëm është: 26,500 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

15020-20 – Garazhi i korreseve

Robotike Sileno