Suport për blerje !
Ofertë!

3104-XLS – Set me 5-cop lame sharre vertikale 170 x 145 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line

Çmimi origjinal qe: 1,660 L.Çmimi i tanishëm është: 1,290 L.

-22%

Set me 5-cop lame sharre vertikale 170 x 145 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line

3104-XLS - Set me 5-cop lame sharre vertikale 170 x 145 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line 1,660 L Çmimi origjinal qe: 1,660 L.1,290 LÇmimi i tanishëm është: 1,290 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5-cop lame sharre vertikale 170 x 145 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line