Suport për blerje !

259065 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope)

880 L

259065 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist

/ DIN338 6,5 mm (5 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
259065 - Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope) 880 L
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

259065 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist

/ DIN338 6,5 mm (5 cope)