Suport për blerje !
Ofertë!

256050002/ST1 – Krasitese Ligustrash Elektrike HT 105c, Fuqia 500 W, Gjatesia e lames 45 cm, Dimensioni max i prerjes 16 mm

Çmimi origjinal qe: 17,930 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

-22%

256050002/ST1 – Krasitese Ligustrash Elektrike HT 105c, Fuqia 500 W, Gjatesia e lames 45 cm, Dimensioni max i prerjes 16 mm

256050002/ST1 - Krasitese Ligustrash Elektrike HT 105c, Fuqia 500 W, Gjatesia e lames 45 cm, Dimensioni max i prerjes 16 mm 17,930 L Çmimi origjinal qe: 17,930 L.13,900 LÇmimi i tanishëm është: 13,900 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

256050002/ST1 – Krasitese Ligustrash Elektrike HT 105c, Fuqia 500 W, Gjatesia e lames 45 cm, Dimensioni max i prerjes 16 mm