Suport për blerje !

9830-20 – Krasitese Ligustrash EasyCut 420 W / 45 cm

11,500 L

Krasitese Ligustrash EasyCut 420 W / 45 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
9830-20 - Krasitese Ligustrash EasyCut 420 W / 45 cm 11,500 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese Ligustrash EasyCut 420 W / 45 cm