Suport për blerje !
Ofertë!

24548B – Çpercinuese zinxhiri

Çmimi origjinal qe: 18,770 L.Çmimi i tanishëm është: 14,900 L.

-21%

Çpercinuese zinxhiri

24548B - Çpercinuese zinxhiri 18,770 L Çmimi origjinal qe: 18,770 L.14,900 LÇmimi i tanishëm është: 14,900 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Çpercinuese zinxhiri