Suport për blerje !
Ofertë!

24549B – Percinuese zinxhiri

Çmimi origjinal qe: 16,260 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

-15%

Percinuese zinxhiri

24549B - Percinuese zinxhiri 16,260 L Çmimi origjinal qe: 16,260 L.13,900 LÇmimi i tanishëm është: 13,900 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Percinuese zinxhiri