Suport për blerje !
Ofertë!

23979 – Grup lavazhi HRR 15.20N, testate bronzi 200 Bar, 15 Lt/min me motorr pa bypass

Çmimi origjinal qe: 93,810 L.Çmimi i tanishëm është: 79,500 L.

-15%

Grup lavazhi HRR 15.20N, testate bronzi 200 Bar, 15 Lt/min me motorr pa bypass

23979 - Grup lavazhi HRR 15.20N, testate bronzi 200 Bar, 15 Lt/min me motorr pa bypass 93,810 L Çmimi origjinal qe: 93,810 L.79,500 LÇmimi i tanishëm është: 79,500 L.

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup lavazhi HRR 15.20N, testate bronzi 200 Bar, 15 Lt/min me motorr pa bypass