Suport për blerje !
Ofertë!

23507 – Pompe lavazhi RR 15.20 N / 15 lit, 200 bar, pa motorr dhe bypass

Çmimi origjinal qe: 44,520 L.Çmimi i tanishëm është: 35,900 L.

-19%

Pompe lavazhi RR 15.20 N / 15 lit, 200 bar, pa motorr dhe bypass

23507 - Pompe lavazhi RR 15.20 N / 15 lit, 200 bar, pa motorr dhe bypass 44,520 L Çmimi origjinal qe: 44,520 L.35,900 LÇmimi i tanishëm është: 35,900 L.

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe lavazhi RR 15.20 N / 15 lit, 200 bar, pa motorr dhe bypass