Suport për blerje !
Ofertë!

18511-20 – Karroce me rrota AquaRo / per 60 m tub

Çmimi origjinal qe: 14,250 L.Çmimi i tanishëm është: 9,500 L.

-33%

Karroce me rrota AquaRo / per 60 m tub

18511-20 - Karroce me rrota AquaRo / per 60 m tub 14,250 L Çmimi origjinal qe: 14,250 L.9,500 LÇmimi i tanishëm është: 9,500 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karroce me rrota AquaRo / per 60 m tub