Suport për blerje !
Ofertë!

18520-20 – Karoce me rrota dhe doreze te zgjatueshme / per 100 m tub

Çmimi origjinal qe: 17,930 L.Çmimi i tanishëm është: 12,900 L.

-28%

Karoce me rrota dhe doreze te zgjatueshme / per 100 m tub

18520-20 - Karoce me rrota dhe doreze te zgjatueshme / per 100 m tub 17,930 L Çmimi origjinal qe: 17,930 L.12,900 LÇmimi i tanishëm është: 12,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karoce me rrota dhe doreze te zgjatueshme / per 100 m tub