Suport për blerje !
Ofertë!

16-303-002 – Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 9”

Çmimi origjinal qe: 180 L.Çmimi i tanishëm është: 150 L.

-17%

Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 9”

16-303-002 - Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 9'' 180 L Çmimi origjinal qe: 180 L.150 LÇmimi i tanishëm është: 150 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

16-303-002 – Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 9”