Suport për blerje !
Ofertë!

16-303-001 – Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 8”

Çmimi origjinal qe: 200 L.Çmimi i tanishëm është: 150 L.

-25%

Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 8”

16-303-001 - Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 8'' 200 L Çmimi origjinal qe: 200 L.150 LÇmimi i tanishëm është: 150 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

16-303-001 – Doreza me veshje nitrili Famous Gri/zeze Nr 8”