Suport për blerje !

12360 – Lavazh profesional MOD 630, 2600W, 120Bar, 600l/h, monofaze

85,000 L

12360 – Lavazh profesional MOD 630, 2600W, 120Bar, 600l/h, monofaze

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
12360 - Lavazh profesional MOD 630, 2600W, 120Bar, 600l/h, monofaze 85,000 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

12360 – Lavazh profesional MOD 630, 2600W, 120Bar, 600l/h, monofaze