Suport për blerje !
Ofertë!

113785 – Motokose me benzine BC 500 B / 50 cc me fije dhe disk

Çmimi origjinal qe: 36,320 L.Çmimi i tanishëm është: 26,900 L.

-26%

Motokose me benzine BC 500 B / 50 cc me fije dhe disk

113785 - Motokose me benzine BC 500 B / 50 cc me fije dhe disk 36,320 L Çmimi origjinal qe: 36,320 L.26,900 LÇmimi i tanishëm është: 26,900 L.
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine BC 500 B / 50 cc me fije dhe disk