Suport për blerje !
Ofertë!

105898 – Lima 3.6 mm 1 cope

Çmimi origjinal qe: 300 L.Çmimi i tanishëm është: 250 L.

-17%

Lima 3.6 mm 12 cope

105898 - Lima 3.6 mm 1 cope 300 L Çmimi origjinal qe: 300 L.250 LÇmimi i tanishëm është: 250 L.
Brand:OREGON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lima 3.6 mm 12 cope