Suport për blerje !
Ofertë!

1008/1 – Komplet kriketi 19 cope, 1/2 ” , E10-24, T20-70

Çmimi origjinal qe: 7,070 L.Çmimi i tanishëm është: 5,990 L.

-15%

Komplet kriketi 19 cope, 1/2 ” , E10-24, T20-70

1008/1 - Komplet kriketi 19 cope, 1/2 " , E10-24, T20-70 7,070 L Çmimi origjinal qe: 7,070 L.5,990 LÇmimi i tanishëm është: 5,990 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet kriketi 19 cope, 1/2 ” , E10-24, T20-70