Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Hapja e filialit më të ri BAUMARKET në Gorre.

Hapja e filialit më të ri BAUMARKET në Gorre.
Gjatë ditës së sotme, vizitore të shumtë patën mundësinë të shihnin, të provonin produktet më të reja ne treg si dhe të përfitonin nga ofertat e shumta. 🎉😉
Baumarket gjithmonë e më pranë jush me shumëllojshmërinë e produkteve, shërbimin më të mirë dhe cilësinë Gjermane!
BAUMARKET-MARKAT MË TË MIRA-SHËRBIMI MË I MIRË💪🏻
BAUMARKET