Shporta

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

“Sponsorizimi i artistëve të mëdhenj nga biznesi vendas, një histori suksesi që duhet ndjekur”

Artisti i Mozaikut Modern dhe mbajtësi i 11 Rekordeve Guinness, Saimir Strati hap në Tiranë ekspozitën e tij më të re, të titulluar “PATRIOT”, mbështetur nga rrjeti i markatave të veglave të punës gjermane BAUMARKET!

BAUMARKET, lideri gjerman i veglave të punës ka qenë ndër vite mbështetësi kryesor i artistit Saimir Strati me vegla pune dhe aksesorë, për realizimin e disa prej projekteve të tij prestigjoze të cilat kanë arritur të marrin shumë çmime ndërkombëtare, si dhe rekorde Guinness.

Kësaj rradhe Saimir Strati do të promovojë një ekspozitë personale të titulluar “Patriot”.
Me krijimtarinë e tij të veçantë, Artisti ka arritur të realizojë shumë vepra arti, prej të cilave 11 janë çertifikuar nga Guinness World Records.

I dekoruar “Nder I Kombit” nga Presidenti i Republikës, dhe vlerësuar nga shumë organizata kulturore dhe institucione të rëndësishme artistike botërore, Saimir Strati është anëtar i Shoqatës Britanike të Mozaikut Modern dhe është një nga 4 artistët që udhëheqin mozaikun modern sot në botë. Edhe në këtë projekt, artisti Saimir Strati do të sposorizohet nga BAUMARKET, rrjeti i markatave të veglave të punës gjermane, me tashmë 60 filiale në të gjithë Shqipërinë.

 

Çfarëdo që jeni duke kërkuar për projektin tuaj të radhës, punën dhe shtëpinë, në markatat BAUMARKET do të gjeni mbi 10.000 produkte cilësore. Ekipi BAUMARKET sjell për ju vazhdimisht ide, trende dhe inovacion në shumëllojshmërinë e produkteve që ofron, duke garantuar markat më të mira dhe shërbimin më të mirë.

BAUMARKET