Suport për blerje !
Ofertë!

YT-83262 – Disk me leter zmerile universal M14 125MM P24

Çmimi origjinal qe: 850 L.Çmimi i tanishëm është: 650 L.

-24%

Disk me leter zmerile universal M14 125MM P24

YT-83262 - Disk me leter zmerile universal M14 125MM P24 850 L Çmimi origjinal qe: 850 L.650 LÇmimi i tanishëm është: 650 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-83262 – Disk me leter zmerile universal M14 125MM P24