Suport për blerje !
Ofertë!

YT-74659 – Doreza pune pa gishta te zeza 9”

Çmimi origjinal qe: 1,100 L.Çmimi i tanishëm është: 990 L.

-10%

Doreza pune pa gishta te zeza 9”

YT-74659 - Doreza pune pa gishta te zeza 9'' 1,100 L Çmimi origjinal qe: 1,100 L.990 LÇmimi i tanishëm është: 990 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-74659 – Doreza pune pa gishta te zeza 9”