Suport për blerje !
Ofertë!

YT-39009 – Set me 68 vegla elektricisti

Çmimi origjinal qe: 18,130 L.Çmimi i tanishëm është: 15,900 L.

-12%

Set me 68 vegla elektricisti

YT-39009 - Set me 68 vegla elektricisti 18,130 L Çmimi origjinal qe: 18,130 L.15,900 LÇmimi i tanishëm është: 15,900 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-39009 – Set me 68 vegla elektricisti