Suport për blerje !

YT-2544 – Set me 2 ekstratore sustash 370mm 1/2”

2,900 L

Set me 2 ekstratore sustash 370mm 1/2”

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-2544 - Set me 2 ekstratore sustash 370mm 1/2'' 2,900 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-2544 – Set me 2 ekstratore sustash 370mm 1/2”