Suport për blerje !

YT-09513 – Pistolete Dadicekesh 1/2” 680mm/ 10000 rpm me qafe te shkurter

14,900 L

Pistolete Dadicekesh 1/2” 680mm/ 10000 rpm me qafe te shkurter

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-09513 - Pistolete Dadicekesh 1/2'' 680mm/ 10000 rpm me qafe te shkurter 14,900 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-09513 – Pistolete Dadicekesh 1/2” 680mm/ 10000 rpm me qafe te shkurter