Suport për blerje !
Ofertë!

WX168F1-30A – Sperkates ilaçi me motorr Honda 168F, 6.5HP, 35 l/min

Çmimi origjinal qe: 32,370 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.

-23%

Sperkates ilaçi me motorr Honda 168F, 6.5HP, 35 l/min

WX168F1-30A - Sperkates ilaçi me motorr Honda 168F, 6.5HP, 35 l/min 32,370 L Çmimi origjinal qe: 32,370 L.24,900 LÇmimi i tanishëm është: 24,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sperkates ilaçi me motorr Honda 168F, 6.5HP, 35 l/min