Suport për blerje !

Vidiator me 2 bateri 12 V /2.5Ah, V-Peak 38Nm

22,500 L

Vidiator me 2 bateri

12 V /2.5Ah,

V-Peak 38Nm

 

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me 2 bateri 12 V /2.5Ah, V-Peak 38Nm 22,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me 2 bateri 12 V /2.5Ah, V-Peak 38Nm