Suport për blerje !

Vidiator Gipsi 600 W elektronik 0-6000 rpm

23,900 L

W6V4-WAZ – Vidiator Gipsi 600 W elektronik 0-6000 rpm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
W6V4-WAZ
Vidiator Gipsi 600 W elektronik 0-6000 rpm 23,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator Gipsi 600 W elektronik 0-6000 rpm