Suport për blerje !

Vibrator betoni me bateri 36V / 28 mm (vetem trup)

59,500 L

Vibrator betoni me bateri 36V / 28 mm (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vibrator betoni me bateri 36V / 28 mm (vetem trup) 59,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vibrator betoni me bateri 36V / 28 mm (vetem trup)