Suport për blerje !

Ventilator me stativ 40 Watt me 5 helika dhe programues

4,500 L

Ventilator me stativ 40 Watt me 5 helika dhe programues

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Ventilator me stativ 40 Watt me 5 helika dhe programues 4,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ventilator me stativ 40 Watt me 5 helika dhe programues