Suport për blerje !
Ofertë!

V4007035 – RAL 7035, Spraj boje akrilik Gri e lehte 400ml ( 6 cope )

Çmimi origjinal qe: 630 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-29%

RAL 7035, Spraj boje akrilik Gri e lehte 400ml ( 6 cope )

V4007035 - RAL 7035, Spraj boje akrilik Gri e lehte 400ml ( 6 cope ) 630 L Çmimi origjinal qe: 630 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:AMBROSOL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

RAL 7035, Spraj boje akrilik Gri e lehte 400ml ( 6 cope )