Suport për blerje !
Ofertë!

V4005012 – RAL 5012, Spraj boje akrilik Blu e lehte 400ml ( 6 cope )

Çmimi origjinal qe: 550 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-18%

RAL 5012, Spraj boje akrilik Blu e lehte 400ml ( 6 cope )

V4005012 - RAL 5012, Spraj boje akrilik Blu e lehte 400ml ( 6 cope ) 550 L Çmimi origjinal qe: 550 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:AMBROSOL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

RAL 5012, Spraj boje akrilik Blu e lehte 400ml ( 6 cope )