Suport për blerje !
Ofertë!

V4003020 – RAL 3020, Spraj boje akrilik Kuqe 400ml ( 6 cope )

Çmimi origjinal qe: 580 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-22%

RAL 3020, Spraj boje akrilik Kuqe 400ml ( 6 cope )

V4003020 - RAL 3020, Spraj boje akrilik Kuqe 400ml ( 6 cope ) 580 L Çmimi origjinal qe: 580 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:AMBROSOL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

RAL 3020, Spraj boje akrilik Kuqe 400ml ( 6 cope )