Suport për blerje !
Ofertë!

TRK8021 – Cikrik 2 Ton me dopio kriket

Çmimi origjinal qe: 4,830 L.Çmimi i tanishëm është: 3,500 L.

-28%

TRK8021 – Cikrik 2 Ton me dopio kriket

TRK8021 - Cikrik 2 Ton me dopio kriket 4,830 L Çmimi origjinal qe: 4,830 L.3,500 LÇmimi i tanishëm është: 3,500 L.
Brand:TORIN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

TRK8021 – Cikrik 2 Ton me dopio kriket