Suport për blerje !
Ofertë!

SP140-36 – Grup pompe pusi 4” SP140-36 / 4.0 Kw 221 m 140 l/min

Çmimi origjinal qe: 68,600 L.Çmimi i tanishëm është: 49,000 L.

-29%

Grup pompe pusi 4” SP140-36 / 4.0 Kw 221 m 140 l/min

SP140-36 - Grup pompe pusi 4'' SP140-36 / 4.0 Kw 221 m 140 l/min 68,600 L Çmimi origjinal qe: 68,600 L.49,000 LÇmimi i tanishëm është: 49,000 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup pompe pusi 4” SP140-36 / 4.0 Kw 221 m 140 l/min