Suport për blerje !
Ofertë!

SP100-35 – Grup pompe pusi 4” SP100-35 / 3.0 Kw 231 m 100 l/min

Çmimi origjinal qe: 43,890 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-9%

Grup pompe pusi 4” SP100-35 / 3.0 Kw 231 m 100 l/min

SP100-35 - Grup pompe pusi 4'' SP100-35 / 3.0 Kw 231 m 100 l/min 43,890 L Çmimi origjinal qe: 43,890 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup pompe pusi 4” SP100-35 / 3.0 Kw 231 m 100 l/min