Suport për blerje !
Ofertë!

SP100-27 – Grup pompe pusi 4” SP100-27 / 2.2 Kw 175 m 100 l/min

Çmimi origjinal qe: 32,590 L.Çmimi i tanishëm është: 29,900 L.

-8%

Grup pompe pusi 4” SP100-27 / 2.2 Kw 175 m 100 l/min

SP100-27 - Grup pompe pusi 4'' SP100-27 / 2.2 Kw 175 m 100 l/min 32,590 L Çmimi origjinal qe: 32,590 L.29,900 LÇmimi i tanishëm është: 29,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup pompe pusi 4” SP100-27 / 2.2 Kw 175 m 100 l/min