Suport për blerje !
Ofertë!

SP100-07 – Grup pompe pusi 4” SP100-07 / 0.55 Kw 46 m 100 l/min

Çmimi origjinal qe: 18,920 L.Çmimi i tanishëm është: 15,900 L.

-16%

Grup pompe pusi 4” SP100-07 / 0.55 Kw 46 m 100 l/min

SP100-07 - Grup pompe pusi 4'' SP100-07 / 0.55 Kw 46 m 100 l/min 18,920 L Çmimi origjinal qe: 18,920 L.15,900 LÇmimi i tanishëm është: 15,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup pompe pusi 4” SP100-07 / 0.55 Kw 46 m 100 l/min