Suport për blerje !

Saldatrice MIG/MAG 130A, pa gas 450gr/1000gr (0,8-0,9mm)

23,500 L

Saldatrice MIG/MAG 130A, pa gas 450gr/1000gr (0,8-0,9mm)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Saldatrice MIG/MAG 130A, pa gas 450gr/1000gr (0,8-0,9mm) 23,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Saldatrice MIG/MAG 130A, pa gas 450gr/1000gr (0,8-0,9mm)