Suport për blerje !
Ofertë!

RSM5 – Pompe Centrifugale me shume helika RSM5 / 1.1 Kw 60 m 90 l/min

Çmimi origjinal qe: 38,650 L.Çmimi i tanishëm është: 29,500 L.

-24%

Pompe Centrifugale me shume helika RSM5 / 1.1 Kw 60 m 90 l/min

RSM5 - Pompe Centrifugale me shume helika RSM5 / 1.1 Kw 60 m 90 l/min 38,650 L Çmimi origjinal qe: 38,650 L.29,500 LÇmimi i tanishëm është: 29,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Centrifugale me shume helika RSM5 / 1.1 Kw 60 m 90 l/min