Suport për blerje !
Ofertë!

RSM4 – Pompe Centrifugale me shume helika RSM4 / 0.75 Kw 45 m 90 l/min

Çmimi origjinal qe: 33,670 L.Çmimi i tanishëm është: 25,900 L.

-23%

Pompe Centrifugale me shume helika RSM4 / 0.75 Kw 45 m 90 l/min

RSM4 - Pompe Centrifugale me shume helika RSM4 / 0.75 Kw 45 m 90 l/min 33,670 L Çmimi origjinal qe: 33,670 L.25,900 LÇmimi i tanishëm është: 25,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Centrifugale me shume helika RSM4 / 0.75 Kw 45 m 90 l/min