Suport për blerje !
Ofertë!

RSM3 – Pompe Centrifugale me shume helika RSM3 / 0.6 Kw 34 m 90 l/min

Çmimi origjinal qe: 30,750 L.Çmimi i tanishëm është: 20,500 L.

-33%

Pompe Centrifugale me shume helika RSM3 / 0.6 Kw 34 m 90 l/min

RSM3 - Pompe Centrifugale me shume helika RSM3 / 0.6 Kw 34 m 90 l/min 30,750 L Çmimi origjinal qe: 30,750 L.20,500 LÇmimi i tanishëm është: 20,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Centrifugale me shume helika RSM3 / 0.6 Kw 34 m 90 l/min