Suport për blerje !
Ofertë!

Rrjete per ullinj 90gsm 6x12m

Çmimi origjinal qe: 7,500 L.Çmimi i tanishëm është: 5,990 L.

-20%

Rrjete per ullinj 90gsm 6x12m

Rrjete per ullinj 90gsm 6x12m 7,500 L Çmimi origjinal qe: 7,500 L.5,990 LÇmimi i tanishëm është: 5,990 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrjete per ullinj 90gsm 6x12m