Suport për blerje !

Rakorderi e shpejte 1/2″

690 L

Rakorderi e shpejte 1/2″

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Rakorderi e shpejte 1/2" 690 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

18215-50

GARDENA – 0