Suport për blerje !
Ofertë!

R21200 – Rrote gome e levizeshme 200 mm / 8 cp

Çmimi origjinal qe: 1,750 L.Çmimi i tanishëm është: 1,190 L.

-32%

Rrote gome e levizeshme 200 mm / 8 cp

R21200 - Rrote gome e levizeshme 200 mm / 8 cp 1,750 L Çmimi origjinal qe: 1,750 L.1,190 LÇmimi i tanishëm është: 1,190 L.
Brand:KAISER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrote gome e levizeshme 200 mm / 8 cp