Suport për blerje !
Ofertë!

Punto Freze 40 x 30 mm per trapan magnetik

Çmimi origjinal qe: 14,850 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-33%

Punto Freze 40 x 30 mm per trapan magnetik

Punto Freze 40 x 30 mm per trapan magnetik 14,850 L Çmimi origjinal qe: 14,850 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Freze 40 x 30 mm per trapan magnetik

Karakteristika për punto HIKOKI 754431 CORE 40X30 MM
diametri 40 mm
gjatësia e prerjes 30mm