Punto Druri e sheshte 28 x 150 mm

Punto Druri e sheshte 28 x 150 mm

540 L

Brand:HIKOKI

Punto Druri e sheshte 28 x 150 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Druri e sheshte 28 x 150 mm