Punto Betoni pa shlica 10 x 200 mm

Punto Betoni pa shlica 10 x 200 mm

590 L

Marka:HIKOKI

Punto Betoni pa shlica 10 x 200 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni pa shlica 10 x 200 mm