Suport për blerje !
Ofertë!

PM20 – Pompe Ushqimore PM20 / 0.37 Kw 14 m 25 l/min

Çmimi origjinal qe: 24,080 L.Çmimi i tanishëm është: 21,500 L.

-11%

Pompe Ushqimore PM20 / 0.37 Kw 14 m 25 l/min

PM20 - Pompe Ushqimore PM20 / 0.37 Kw 14 m 25 l/min 24,080 L Çmimi origjinal qe: 24,080 L.21,500 LÇmimi i tanishëm është: 21,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Ushqimore PM20 / 0.37 Kw 14 m 25 l/min